Over Bas van den Berk

Mijn naam is Bas van den Berk geboren op een oranje gekleurde 30 april in het jaar 1970. Gelukkig getrouwd met Anneke en hebben één prachtige dochter. Al vroeg kwam ik in aanraking met het internet, begin negentiger jaren nog op een 486 windows pc maakte ik mijn eerste websites. In 2001 een eenmanszaak gestart onder de naam B@s Internet Solutions inmiddels 12 jaar later beter bekend als One4Web.nl Nog altijd als eenmanszaak met name sterk in betaalbare sites voor de kleine ondernemer, verenigingen en particulieren. Eind jaren negentig begonnen we steeds vaker darts te volgen, naast alles op TV gingen we ook meer en meer naar toernooien. Begin 2009 begon het meer en meer te kriebelen een dartsnieuws site op te gaan zetten, begin mei 2009 heb ik www.dartfreakz.nl gelanceerd met een paar bekende die geloofde in mijn ambitie. Nu jaren later is dartfreakz een begrip onder darters.

Vanaf 2009 ben ik ook meer gaan fotograferen, in de jaren die volgde veel ervaring opgedaan en geleert van collega darts fotograven. Op vele toernooien in binnen en buitenland schiet ik foto`s voor dartfreakz.nl  Gezien het feit dat fotografie een kostbare hobby is en darts foto’s gemaakt worden op locaties waar de lichtomstandigheden vaak bijzonder slecht zijn waardoor je nog kostbaardere materialen nodig hebt besloot ik mijn foto’s tegen een kleine vergoeding aan te bieden. Na toernooien ontvang ik regelmatig verzoekjes voor foto’s, vanaf nu zijn foto`s na ieder toernooi op deze site te bestellen. Mijn dartfoto’s kunnen afgedrukt besteld worden maar ook digitaal bestand.

Mijn foto’s mogen niet zonder toestemming commercieel of op dart nieuwssites gebruikt worden. Aangekochte foto`s mogen enkel voor privé doeleinden gebruikt worden.